Başkan Alemdar, minik TEMA’cılarla ağaç dikti


Yeşil alanların arttırılması ve çevrenin korunmasına yönelik verdiği önemle bilinen Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Kocaeli TEMA Vakfı ve Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği üyelerinin de katılımı ile Kanser Haftası’nda Çenedere Mesire Alanı’na ağaç dikti. Derinceli minik TEMA’cıların ağaç dikme törenine katılması ise organizasyona ayrı bir renk kattı


Anlamlı organizasyon

Kent genelinde gerçekleşen sosyal projelere destek veren Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Kocaeli TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Derneği ile ortaklaşa bir organizasyona daha imza attı. Alemdar, Kanser Haftası münasebetiyle Kocaeli TEMA Vakfı yöneticileri ile Derince Çenedere Mesire Alanı’na ağaç dikti. Ağaç dikme törenine Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği üyeleri, Derince İbni Sina ve Atatürk İ.Ö.O Ana Sınıfı öğrencilerinin katılması ise organizasyonu daha da anlamlandırdı.


Nermin Tol teşekkür etti

Derince Çenedere Mesire Alanı’ndaki ağaç dikme töreninde Başkan Alemdar’ın yanı sıra TEMA Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol ve yönetim kurulu üyeleri ile Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Gülay Sökül ve yönetimi kurulu üyeleri yer aldı. TEMA Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol konuşmasında desteklerinden ötürü Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a teşekkür etti. Tol açıklamasında “Kanser Haftası’nda böyle bir organizasyon tertip etmek istedik. Derince Belediyesi her zaman olduğu gibi yine bizlere her konuda yardımcı oldu. Derince Belediye Başkanımız Dr. Aziz Alemdar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.


“Derince’ ye 300 bin ağaç diktik”

Başkan Alemdar törende yaptığı konuşmada son 4 yıl içinde Derince’ye 300 bin ağaç diktiklerini belirtti.  Başkan Alemdar konuşmasında şunları söyledi “Kocaeli TEMA Vakfı’nın gerçekleştirdiği organizasyonları takdirle karşılıyoruz. Bugün burada bu organizasyonu gerçekleştirmek çok anlamlı. Biz bu ve bunun gibi sosyal projelere elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz.  Derince’de göreve geldiğimiz süreç içerisinde ağaçlandırma çalışmalarına çok büyük önem verdik. Bugüne kadar Derincemize 300 bin adet ağaç diktik.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817