Başkan Kocaman’ın Gençlerle Basketbol Keyfi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yoğun gündemin arasında hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Emekevler Mahallesi’nde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kocaman, basketbol oynayan gençlerin davetini kırmadı.   

ASLINDA FAVORİ TAKIMDIK

Sporcu kişiliği ve profesyonel olarak bir dönem basketbol oynayan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman Kartepeli gençlerle zorlu olduğu kadar keyifli bir mücadele yaşadı. Neşe içerisinde geçen karşılaşma sonunda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Aslında favori takımdık, oyuna iyi başladık boy avantajımızda vardı... ama kaybettik” ifadelerini kullandı.

GELECEĞİMİZ GENÇLERDİR

Kartepe genelinde yatırımların devam ettiğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemizde özellikle gençlerimize yönelik yatırımlarımız devam etmektedir. Gençliğe yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Spor, dostluk ve kardeşlik için önemli bir araçtır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak içim ilçemizde sportif faaliyetlere ağırlık veriyoruz. Geleceğimiz gençlerdir” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817