Başkan Yardımcıları Beğenildi

Körfez Belediyesi eski Başkan yardımcısı olan Faruk Denli, görev yaptığı dönemde ve meclis üyeliği görevinde de başarılı bulunmuştu. Bu nedenle yeniden ayrı göreve verilmesi kamuoyu tarafından da taktir edildi.

İlçede Mali Müşavir olarak görev yapan ve başarılı çizgisiyle her kesim tarafından da beğenilen İbrahim Çırpan’da yine yerinde bir seçim olarak takdir gördü. İbrahim Çırpan, bu hafta içinde göreve başlamadan halen yürüttüğü Mali Müşavirliği bırakacak ve yeni görevine başlayacak. Yasa gereği iki işi bir arada yapamayacak olan İbrahim Çırpan, büroyu diğer arkadaşlarına devredecek. İbrahim Çırpan’ın başarıyla yürüttüğü görevi nedeniyle belediye de mali konularla ilgili alanlarda sorumluluk alması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817