BU ARABADAN 7 KİŞİ SAĞ ÇIKTI
 Hereke’den piknikten dönen ve içinde 7 kişilik bir ailenin bulunduğu otomobil, bir başka aracın sıkıştırması sonucu bariyerlere girdi. Arka kısmı içeri çöken otodan 7 kişi mucize eseri sağ çıktı, bir kadın ağır yaralandı.

Alınan bilgilere ve iddialara göre kaza saat18.00 sıralarında Tütünçiftlik’te, Diş Hastanesi karşısındaki battı çıktı girişinde meydana geldi. Hereke’de piknikten dönen İzmit’li aile, battı çıktıya girmek isterken aynı istikametten gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen gri renkli BMW marka otomobil tarafından sıkıştırıldı. BMW’nin çarptığı İsmail Özdil idaresindeki 41 AY 545 plakalı Clio marka otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolda dönerek bariyerlere çarptı. Kazadan sonra kaçan hasarlı BMW İzmit’te yakalandı ve sürücüsü gözaltına alındı.

7 kişi

Bariyerlere çarpan ve ağır hasar alan otomobilde bulunan aynı aileye mensup sürücü İsmail Özdil (40), Sibel Özdil (38), Elif Özdil (36), Gülşah Özdil (18), Mustafa Özdil (15), Nida Özdil (4), Sevcan Hocaoğlu (13) yaralı olarak çevreden yetişenler tarafından kurtarıldı ve ambulanslarla Derince araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralılardan Sibel Özdil’in yaralarının ciddi olduğu ve 7 kişinin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817