Büyükşehir’den Suriyeli mültecilere yardım
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Suriyeli mültecilere giyim ve battaniye ve çocuklar için yardımı yaptı. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde kamplarda yaşan mültecilere toplam 300 bin TL değerinde, 13 bin 500 adet giyim, 10 bin oyuncak ve 4 bin adet çift kişilik battaniye verildi. Yardımlar Urfa Büyükşehir Belediyesi eliyle kamplardaki ihtiyaç sahipler veriliyor.  

 

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Başkan Karaosmanoğlu’na kamp programında eşi Behiye Karaosmanoğlu,  Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat , Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökçin, Muş Belediye Başkan Vekili Aydın Özaslan, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Urfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Nihat Kılıç, eşlik etti. Kamp ziyaretlerinde mültecilerin sorunlarını dinleyen Başkan Karaosmanoğlu “Yardımlarımız devam edecek. Hem İŞİD hem Suriye teröründen kaçan kardeşlerimize yardım her zaman yardım edeceğiz. Burada rahat yaşayabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun yanında ülkelerindeki çatışmaların bir an önce sona ererek tekrara ülkelerine dönmeleri için dua ediyoruz” dedi.

 

BAŞKAN İKİ KAMPI ZİYARET ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu 26 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek ve  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlık edeceği  AK Parti İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısı öncesi Urfa’nın Suruç ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu yardımların koordine edildiği AFAD lojistik üssünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu Suruç’ta kurulan Ali Gör Geçici Mülteci Kampı’nı, Suruç Kaymakamlığını ve AK Parti Şuruç İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Suruç Çadır Kent’te ve Ali Gör Geçici Mülteci Kampı’nda toplam 10 bin mülteci barınıyor. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817