ENGİN KOYUN,’’ TEMAYÜLDEN AÇIK ARA ÖNDE ÇIKTIM’’

Yarımca Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Engin Koyun,  Kooperatif Başkanı Veysel Şenol tarafından karşılandı. Üyelerle tek tek tokalaşan Koyun, yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Engin Koyun, Genel Merkez’in iki fotoğrafa çok iyi baktığını belirterek, ‘’Birincisi temayüldü. Teşkilatın aday konusunda kimi düşündükleri soruldu. Ben bu yoklamadan açık ara önde çıktım. Üç dönem çalıştığım teşkilatım bana vefa borcunu ödedi. İkinci fotoğraf ise halk yoklaması. Bazı adaylar seçim yaklaşırken iki aydır halkın arasına karışıyor, cenaze ve düğünlere gidiyorlar. Siyaset yapmak için düğün ve cenaze bekler oldular. Ben bu faaliyetleri her zaman yaptım ve yapmaya devam ediyorum’’ dedi.

09.00’DA BAŞLADI

Aday adayı olduktan sonra vatandaş, esnaf ve mahalle gezilerini rekor bir hızla yapan Engin Koyun, bir başka rekora daha imza attı ve saat 09.00’da Çamlıtepe Mahallesi’nde bayanlarla ilk toplantısını yaparak destek istedi. Bu toplantısını bayanların isteği üzerine gizli yapan Engin Koyun, daha sonra Taşıyıcılar Kooperatifine geçti. Burada kooperatif üyelerine açıklamalarda bulunan Engin Koyun, diğer aday adayı arkadaşlarının da iyi insanlar olduğunu söyleyerek, ‘’Üç dönem ilçe başkanlığı yapan tek kardeşinizim. 16 köyü, Hereke’yi, Kirazlıyalı’yı çok iyi biliyorum. Her köyden en az 16 isim tanırım. Kooperatifleri çok iyi tanırım. Diğer arkadaşlarım da bu işi iyi yapar, ama zamanımız yok. Ben hem ilçeyi iyi tanırım hem de belediyeciliği bilirim. 12 yıldır siyasetin içindeyim. Teşkilat görevini yaptı ve vefa borcunu ödedi, temayülden açık ara önde çıktım. Genel Merkez daha sonra halka kimi belediye başkanı olarak görmek istediklerini sordu. Temayül ve halkın onayı örtüşünce İnşallah önümüzdeki ay aday olarak karşınıza çıkacağım. Teşkilatların ve halkın adayıyım. Eğer temayül ve halk isteği olmazsa beni aday yapmayın dedim. Diğerleri de aynı şeyi söyleyebilir mi?’’ dedi.

YERLERİNİZİ SATMAYIN

Engin Koyun konuşmasının sonunda Körfez’in üst mahalle ve köylerinde arsası olanlara uyarıda bulunarak, ‘’Yerlerinizi satmayın, üçüncü köprüden sonra yol bağlantıları yapılınca, işadamları ve ticaret sahipleri buralarda ev yapmak isteyecekler. Arsalar değerlenecek ve insanlar satın almak isteyecekler’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817