ERENLER MAHALLESİ’NDEN DOĞAN’A TEŞEKKÜR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yoğun çalışma temposu ve hizmetlerdeki kararlılığı İzmitlilerin takdirini kazanmaya devam ediyor. Günün büyük bir bölümünü vatandaşlar arasında geçiren Başkan Doğan sabahın erken saatlerinde gittiği Erenler Mahallesi'ndeki Yunus Emre Camii’nde de vatandaşların ilgi ve takdiri ile karşılandı.

 

UNUTULMUŞLUĞUN YERİNİ HİZMET ALDI

 

Sabah namazının ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan’a vatandaşlar hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler. Yıllardır unutulan bir mahalle olarak büyük sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Erenler Mahallesi sakinleri “sizin göreve gelmenizle birlikte unutulmuşluğumuzun yerini güzel hizmetleriniz aldı. Sayenizde sorunlarımız giderildi, mahallemiz bambaşka bir hal aldı. Hepsi için size ve ekibinize çok teşekkür ederiz” dediler.

 

BU HİZMETLERİ UNUTAMAYIZ

 

Erenler Mahallesi olarak İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın mahallelerine yaptıkları hizmetleri unutamayacaklarını ifade eden Erenler Camii Dernek Başkanı Halil İbrahim Erdem “mahallemize yapılan hizmetlerden ötürü çok memnunuz. Başkan Doğan samimiyeti, kararlılığı ve disiplini ile pek çok eksiğimizi giderdi. Kuran kursumuzun açılması ve devamlılığını sağlaması için bizlere destek olan Başkanımız camimizin de düzenli olarak temizlenmesini sağlıyor. Camimizin düzenli olarak temizliğinin yapılmasından çok memnunuz. Yıllarca kendimiz yapıyor ve işlevsel olamıyorduk. İzmit Belediyesi olarak kurulan ekipler bunu profesyonel olarak yapıyorlar. Bu unutulmayacak bir hizmet” dedi.

 

KÜÇÜK PANSUMANLAR YERİNE AMELİYAT

 

İbadethanelerin temizliği konusunda hassasiyet gösterdiğini ve bu konuda bir doktor titizliği ile çalıştıklarını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ İzmit’te daha temiz, modern, sağlıklı bir şekilde yaşanması için gece gündüz çalışıyoruz. Daha önce küçük pansumanlarla geçiştirilen ve sorunları örtülen şehrimizde ameliyat yaptık. Zorlu bir dönem oldu. Ancak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmamız sonucunda mahallemiz hak ettiği değere kavuştu” dedi.

 

KENDİSİNİ UNUTANLARA CEVABI VATANDAŞ VERECEK

 

Son 10 yılda yapılan çalışmalarla mahalle için yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Başkan Doğan “ vatandaşın derdi bizim derdimiz. Bunun için laf üretmiyor hizmet üretiyoruz. Biz vatandaşın rahatı için varız. Onları hiçbir zaman unutmuyoruz. Biz vatandaşımızı vatandaşımız bizi biliyor. Kendisini unutanlara cevabı vatandaşımız verecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817