ESENTEPE’DE FACİA GELİYORUM DİYOR

Alınan bilgi ve iddialara göre, saat 21.00 sıralarında Stad giriş kapısı önündeki parmaklıklar arkasında büyük bir ateş yanmaya başladı. Vatandaşların ihbarı ile itfaiye olaya müdahale edip yangını söndürdü. Polis, olayla ilgili olarak ateşi yakan şahısları araştırmaya başladı.

Facia geliyorum diyiyor.

Teknik Direktör Murat Durul, aylardır bu bölgeye yerleştirilen Suriyeli aileler nedeniyle sıkıntı yaşandığını belirterek, ‘’Bu aileler nedeniyle kimse çocuğunu spor yapmaya yollamıyor. Gelenler de korka korka stada giriyorlar. Takımlarda oynatacak oyuncu bulamıyoruz. Stadın girişinde ateş yakıyorlar, bu alevler sahaya ulaşsa yerler kauçuk malzemesi, altından kablolar geçiyor. Çıkacak yangını kimse söndüremez. Sahada maç oynanırken bu olay yaşansa facia meydana gelir. Bir an önce önlem alınmalı ve ya bu şahıslar bölgeden uzaklaştırılmalı, ya da sürekli bir güvenlik ekibi burayı korumalı’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817