GENÇ SEÇMENLER, KATIRCIOĞLU İLE BULUŞTU
  İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ev sahipliğinde düzenlenen programda, kadın yöneticiler tarafından farklı mahallelerde yürütülen çalışmalarla İzmit’in farklı mahallelerinden genç seçmenler bir araya geldi. Kuruçeşme Teras Kafe’de gerçekleştirilen program 112 genç seçmen katılım sağladı.

 

‘GENÇLERİMİZ ÇEKİLEN SIKINTILARI BİLMİYOR’

Programa aynı zamanda İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, İlçe Yöneticisi Zehra Aynacı ve Nihal Adar ile kadın kolları yöneticileri katılım sağladı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, gençlerin ülkemizin geçmişte yaşadığı sıkıntılara çok fazla hakim olmadıkları nedeniyle şu an gelinen refahı çok iyi anlayamadıklarını ifade ederek, “Gençlerimiz geçmişte yaşadığımız sıkıntıları bilmiyor. Hem kadın hem de anneler olarak bunları daha yakından görüyoruz ve üzerimize düşen sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.

 

‘İSTİKRAR SÜRMELİ’

‘Gençlerin geleceğe bakışını değiştirmek bizim elimizde’ diyen Başkan Demirtaş, bu konuda anne ve babalara büyük görev düştüğünü belirtti. Sonrasında söz alan Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, gençlere hitaben yaptığı konuşmasında, 7 Haziran’da Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçimin yapılacağını kaydederek,  başkanlık sistemine geçebilmek için meclisteki vekil sayısının oldukça önemli olduğunu vurguladı. 13 yıldır yapılan hizmetlerin ve kazanılan değerlerin yok olmaması için AK Parti istikrarının sürmesi gerektiğini savundu” dedi.

 

Katırcıoğlu açıklamalarının devamında, “Her şey bu seçimlerde belirlenecek. O yüzden oylarımıza sahip çıkalım diyoruz. Torunlarımıza iyi bir gelecek bırakmak için vatandaşımız yeniden AK Parti demeli. Vatanımızın 2071’de dünya lideri bir ülke olabilmesi için oylarına sahip çıkmalı” açıklamalarına yer verdi. Toplantı karşılıklı soru cevap eşliğinde devam etti. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817