İmam Hatipli Şevval'in büyük başarısı!!!

Önceki gün gerçekleşen 100 sporcunun katılarak başlayan Turnuvada Şevval ilk tur elemelerini geçerek Çeyrek Finale kaldı.Çeyrek finaldeki maçını çok kolay geçen Şevval Yarı finale çıktı. Yarı finaldede zorlanmayan Yarar finale adını yazdırdı.

Zorlu geçen final müsabalarında geçen senenin Türkiye Şampiyonuna son dakikada kaybettiği bir puanla maçı 10 - 9 kaybeden Şevval gümüş Madalya almaya hak kazandı.

İlk üçe giren sporcularını Milli Takıma seçildiği turnuvada Şevval bundan sonra Ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecek.

.

Körfez Anadolu İmam Hatip Ortaokulu  öğrencilerinden olan Şevval, hırsı ve çabukluğuyla ün salmış bir sporcumuz. Yarar'ın Antrenörü Uluslararası hakem ve milli Antrenör Aşkın Kahveci yaptığı açıklama şunları söyledi.


Kahveci'' Bir senedir bu turnuvaya hazırlanıyoruz. Bu çocuklar Kocaeli'nin en iyileriydi. Çok emek verdik iyi hazırlandık. Çalışmamızın karşılığınıda aldık. Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Bu zamana kadar bir çok Milli sporcu yetiştirdim. Ülkemize bir sporcu yetiştirmenin daha gururunu yaşıyorum. dedi.

Şevval turnuva sonunda sevincini Annesi Serpil Yarar ve Babası Burhan Yarar'la paylaştı.





Taekvondonun üstadı Aşkın Kahveci Herşey vatanımız için dedi.



Şevval sevincini Hocası Aşkın Kahveciyle paylaştı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nesrin Şekersoy 11 yıl önce

bravo sana şevvalim.her geçen gün daha büyük başarılara imza atıyorsun.başarılarının devamını dilerim,daha da ileri gideceğinden hiç şüphemiz yok.seninle gurur duyuyoruz tatlım...

Avatar
şevval yarar @Nesrin Şekersoy 10 yıl önce

teşekkürler zaten 5 altın 4 gümüş madalayam var. üçüncü olmadım en çok 1. oldum kupalar guruplara veriyorlar

Avatar
şewal yarar 10 yıl önce

teşekkür ederim abi

banner2817