Kağıtspor’dan Rio’ya İkinci Vize
 Danimarka'da yapılan Paralimpik Masa Tenisi Avrupa finallerinde 2016 Rio Paralimpik Oyunları vizesini de alan Neslihan Kavas’ın ardından bir güzel haberde Judo’dan geldi. Dünya Görme Engelliler Spor Federasyonu Engelli Judo branşında olimpiyat puanlamasını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 81 kiloda B3 Engelli kategorisinde Serdar Aydın olimpiyat vizesi aldı.

 

SERDAR AYDIN 232 PUAN ALDI

Otuz sekiz sporcu arasında 232 puanla ilk on ikiye kalmayı başaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Judocu Serdar Aydın olimpiyat vizesi alarak büyük bir başarı elde etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor adına şimdilik Serdar Aydın ve Neslihan Kavas olimpiyatlara katılacak. Diğer branşlarda yapılacak kota maçlarının ardından sporcu sayısının artması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817