Kandıra’da zafer Kara’nın

Kandıra Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kandıra Gıda Tarım Hayvancılık ve Harman Sonu Panayırı ve Spor Etkinlikleri, renkli bir şekilde sona erdi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Adnan Bilgiç, Kandıra Emniyet Müdürü Yücel Başer, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, Kandıra Kent Konseyi Başkanı İlhan Tezcan ve Güreş Ağası Hasan İnci ile çok sayıda kişi katıldı.

YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Kandıra Belediyesi önünden, mehteran takımıyla birlikte protokol üyeleri ve katılımcılar, Namazgah Mesire Alanı’na kadar yürüdü. Namazgah’ta programın açılış konuşmasını yapan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ata sporumuz olan güreşin yaşatılması ve genç kuşaklara aktarılması gerektiğini belirterek, Kandıra Belediyesi’nin de en kısa zamanda bir güreş takımı kuracaklarını söyledi.  Kandıra Namazgah Mesire Alanı’nın öneminden de bahseden Başkan Kan, Namazgahın bundan önceki dönemlerde adına yakışmayan bir yer olduğunu fakat şu anda ismine yakışır bir hale geldiğini söyledi ve turnuvaya katılan tüm güreşçilere başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.

NEFES KESEN MÜSABAKA

Mevlid-i şerif okunduktan sonra yaklaşık 200 sporcunun 14 kategoride yarıştığı güreş müsabakalarına geçildi. Başpehlivanlığı ise nefes kesen bir maçtan sonra rakibi Mahmut Kavakçı’yı yenmeyi başaran Recep Kara kazandı. Geçtiğimiz yılın güreş ağası İnci Fındık’ın sahibi Hasan İnci de kıran kırana geçen açık artırmada yeniden ağalığa seçildi. Kandıra Gıda Tarım Hayvancılık ve Harman Sonu Panayırı ve Spor Etkinlikleri, madalya töreniyle sona erdi. Güreşler esnasında Kandıra Belediyesi tarafından bulgur pilavı, ayran ve helva dağıtılırken, vatandaşlarda organizasyon nedeniyle Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817