KİHMED'DEN, BAŞKAN YAZICI'YA ZİYARET

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bir önceki dönem  Başkanlığını yaptığı KİHMED Hanım Komisyonu üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazıcı, birlikte uzun süre uyumlu çalışmalara imza attıklarını söyledi. 

KİHMED ÖNEMLİ BİR DERNEK

KİHMED Hanım Komisyonu Başkanı ve üniversiteli gençlere nazik ziyaretleri için teşekkür eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, KİHMED Hanım Komisyonu olarak birlikte güzel işler yaptıklarını ifade ederek, bu işbirliklerinin devam edeceklerinin vurgusunu yaptı. KİHMED'in önemine dikkat çeken Yazıcı, "Topluma değer katan çocuklar yetiştirmek hepimizin ortak hedefidir. KİHMED sadece sadece bir aidiyet derneği değil, eğitime de ciddi katkı sağlayan bir dernektir" dedi.  

BAŞARILAR DİLEDİ

İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı'nın, KİHMED Hanım Komisyonu Başkanlığı döneminde, imam hatip camiasının önemli bir kısmını oluşturan hanımlara yönelik başarılı çalışmalar yaptığını söyleyen KİHMED Hanım Komisyonu Başkanı Müzeyyen Ocaklı, "Başkanımızın bu görevi de layıkıyla ve özveriyle yerine getireceğine inancım sonsuz. Başkanımız Betül Yazıcı ve ekibine çalışmalarına başarılar diliyoruz. Hanım Komisyonu olarak her zaman yanınız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817