KÖRFEZ KANA BULANDI

Körfez İlçe Tütünçiftlik'te sabah saatlerinde bir kişi ile bir grup arasında çıkan tartışmada kan döküldü. Burak D. (19) isimli gence altı kişilik grup saldırdı. Saldırı sonucu gruptan Mevlüt Laçin isimli genç bıçaklanarak ağır yaralandı.

 

Ahmet YARAR

Körfez İlçe Tütünçiftlikte sabah korku dolu anlar yaşandı. Daha önceden yan bakma sebebiyle çıkan tartışma Tütünçiftlik karakolunda son buldu. İddialar göre olay şöyle meydana geldi;” İki grup arasında daha önce yan bakma mevzusu yüzünden, husümete bağlı olarak tartışma yaşandı. Dün Burak D. (19) sabah saatlerinde Mevlüt Laçin’in yeniyalıdaki çalıştığı berber dükkanına giderek Mevlüt Laçin’i darp etti. Olay karakola intikal etti.

 

TAŞLARLA ARABAYA SALDIRDILAR

Karakol çıkışı Mevlüt Laçin yanına arkadaşlarını alarak Körfez Ziraat Bankası’nın önünde Burak D. yönetimindeki aracın önünü kesti. Aracın üzerine çıkarak taşlarla arabaya vuran gruptan kaçmaya çalışan Burak D.’nin çabaları sonuç vermedi.

BIÇAKLA SALDIRDI

Araçtan aşağıya inen Burak D. elindeki bıçağı rastgele savurmaya başladı.  O sırada Mevlüt Laçin’in boşluğuna denk geldi. Ağır yaralanan Mevlüt Laçin Derince Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen Mevlüt Laçin’in yakınları olay sonucu sinir krizi geçirdi. Polis olayda kullanılan arabayı ve Burak D.’yi kısa sürede yakaladı.




Körfezdeki kavgada Mevlüt  Laçin'i Burak D. nin bıçakladığı idda edildi



Yeniyalı mahallesinde esnaf olan Mevlüt Laçin yoğun bakımda ikinci ameliyatını oluyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817