KÖRFEZ'DE ŞÜPHELİ ARAÇ DİKKAT ÇEKTİ

Alınan bilgilere göre olay Körfez Tütünçiftlik mevkii Fatih Mahallesi girişinde yaşandı.  20 AKT 12 plakalı otomobil kayıtlarda plaka çalıntı gözüktüğü için ekipler aracı takibe aldılar. Araç, 95 Evler sapağında polisin dur ihtarına uymadı ve Akşemsettin Caddesi’ne dönüş yaptı. Aracın, caddede durup, sürücünün de indiğini gören polis, aracı şüpheli olarak bildirdi ve olay yerine terörle mücadele ekipleri çağrıldı.

Polis alarma geçtikten sonra yapılan inceleme sırasında araç sürücüsü geri döndü ve dur ihtarını duymadığını söyledi. yapılan incelemede aracın plakalarının çalıntı kaydı olduğu, ancak daha sonra bulununca da bildirim yapmadığı anlaşıldı. Yapılan incelemeden sonra sürücü Yusuf K. Ya plakayı bildirmediği için para cezası kesildi ve serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817