ÖZTÜRK, TİCARET YAPACAĞINA, SİYASET YAP..!
İlçedeki esnaf bu işleri  ilçeden yapılmasını beklerken, işlerin ilçe dışında yapılacağını öğrenerek tam anlamıyla şok oldu.

İddalara göre İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Öztürk İlçe Teşkilatını arayarak İl başkanınında bilgisi olduğunu söyleyerek, aday için yapılacak broşür, Afiş, Billboard ve Branda baskı işlerini bir dönem il Tanıtım Medya Başkanlığı yapan İzmit çarşı yapıda reklam firması bulunan Hüseyin Demir'e  verin demiş. Emir büyük yerden olunca İlçe Teşkilatı da gerekli çalışmayı başlatmış.  İlçedeki esnaf ise bu duruma tepki gösteriyor. Esnaflar'' İşlerimiz zaten çok durgun. Seçim gelse de bir kaç parça bir şey bassak diye düşünürken bu karar da ne oluyor böyle. İlçe esnafı olarak biz taş mı yiyeceğiz? Buranın işlerini niye İzmit'ten gelen bir esnaf yapıyor. Bu işlerden neden teklif alınmıyor? Bu işler bir iki kişinin iki dudağında mı? Hani nerede Ak Partinin adaleti. Yoksa Tanıtım Medya Başkanıyla Hüseyin Demir ortak mı? Bizler evimize ekmek götüremezken, onlar villarında keyf çatarlar artık"dediler. Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek'in böyle bir talimatı var mı bilemiyoruz ama, Körfez İlçeden burnumuza pis kokular geliyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817