PATLAMADA ÖLÜ SAYISI 2 OLDU..!

Alınan bilgi ve iddialara göre patlama sonrasında ağır yaralanan 24 yaşındaki Muhammed Balende, ağır yaralı olarak tedavi altına alındığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi’nde bu sabaha karşı vefat etti. Patlamada yaralanan Melik Balende’nin (22) ise tedavisine devam ediliyor.

22 Mart günü meydana gelen olayda, Kartepe Köseköy Sanayi Sitesi’nde gece saat 22.30 sıralarında bilinmeyen nedenle patlama meydana gelmişti. 10 numara yağ deposu olarak bilinen işyerinde meydana gelen patlamada baba Mesut Balende (45) hayatını kaybederken, iki oğlu Muhammed ve Melik Balende ağır yaralanmıştı.

Babasından 5 gün sonra hayatını kaybeden Muhammed Balende’nin cenazesi bugün öğlen namazı sonrasında Yarımca Hacı Osman Mahallesi Teoman Camii’nden alınarak Körfez mezarlığında toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817