Pehlivan : Tuncay kardeşimi tebrik ediyorum
 Körfez Belediyesi başkan danışmanı Antrenör Metin Özkan'ın bu yıl ikincisini düzenlediği Altın Kiraz Futbol turnuvası sonuçlandı.


Müthiş bir finalin ardından Körfez'in sevilen işadamı Tunsan İnşaatın sahibi Tuncay Aydın'ın sponsorluğunu yaptığı takım şampiyon oldu. Şampiyon olan takımın sponsoru ve kurucusu işadamı Tuncay Aydın'ı ilk tebrik eden Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan oldu. 
Körfez'lilere bu güzelliği yaşattığınız için sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ediyorum şeklinde konuşan Başkan Pehlivan, inşaalah seneye daha da güzel bir organizasyon olacak dedi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ın tebriğinden çok memnun olan Körfez İlçenin sevilen işadamı Tuncay Aydın '' Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylardan halkımızın bozuk olan moralini bir nebze düzeltebildiysek ne mutlu bize. Spor dostluk ve kardeşlik demektir. Ben bu turnuva da emegi geçen başta Metin Özkan ve ekibine ayrıca final mücadelesinde centilmence mücadele eden Alp Denizcilik Mehmet Tüzer ve ekibini tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonlar inşaalah birlik ve beraberliğmizin daha da pekişmesine vesile olacaktır.  dedi.







Şampiyon takımın sponsoru ve kurucusu işadamı Tuncay Aydın final öncesi çok gergindi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817