ŞAHİN İLE BOZKURT ARASINDAKİ  TARTIŞMA BÜYÜDÜ..!

Bozkurt Uslu, eski resimlerle hatırlatmalar yaparak Cevdet Şahin’e cevap vedi ve bundan sonra tartışmaya devam etmek istemediğini belirtti.

Geçtiğimiz hafta, Bozkurt Uslu’nun Cevdet Şahin’in kendilerini yakından tanıdığına karşı yaptığı açıklama sonrasında gelen sert cevap ortamın ısınmasına neden olmuştu. Cevdet Şahin cevabında, “Hiç tanımadığım merhum babasının, nikâh şahidim olduğunu ve dostluğumuzun bulunduğunu yerel basına açıklayıp, otuz yıllık siyasi geçmişimden ‘rant’ elde etmeye çalışan ‘İthal aday adayı’ ile siyasi ve insani hiç bir bağım ve ilişkim yoktur. Olmayacaktır. Değerli partililerimize, dost ve arkadaşlarıma, yanlış anlaşılmamak için önemle duyuruyorum” şeklinde cümleler yazılmıştı.

Bu mesajın ardından bir uzun cevap metni yazan Bozkurt Uslu, eski arşiv resmileri ve gazete küpürleri de paylaşarak yanıt verdi ve daha fazla tartışmaya devam etmeyeceğini söyledi.. Bozkurt Uslu açıklama metninde, “Bazı şeyler sizi mecbur bırakır diyerek ve üzülerek açıklamamı paylaşıyorum.

Büyüdüğüm, çocuklarımın doğup yetiştiği, özellikle rahmetli babamın çok emek verdiği Körfez ilçeme Belediye Başkan Aday Adayı oldum ve aylardır sahada çalışıyorum.

Bu süreçte birlik beraberlik içinde olmayı sağlamaya çalışırken ve bu doğrultuda çok yol almışken; Kirazlıyalı Eski Belediye Başkanımız Sayın Cevdet Şahin şahsıma yönelik mesnetsiz iddialarda bulunmuştur. Bunu epeydir basın aracılığıyla da yapmaktadır.

Yanında yetiştiği rahmetli babam ve arkadaşlarını, beraber büyüdüğü beni ve kardeşlerimi tanımazlıktan gelmektedir. Bunları yaparken de kendisini ortaya koymadan; cesaret etmeden ve aday olmadan, varsa önemli bir emeği kendisi kullanmadan yapmaktadır.

Ayrıca resmi iki aday adayı birbirlerine karşı son derece saygılı şekilde süreci yürütmekteyiz. Partimizin ilçemizdeki bir diğer çok önemli değeri olan Meclis Üyemiz Tayfun Balıkçı da birleştirici bir tavır içindedir. Körfez, bu birlik sayesinde mutlaka kazanılacaktır.

CHP Gençlik Kollarında yetişmiş, il sekreterliği ve il başkanlığı yapmış, Seçim ve Referandum Koordinasyon Kurullarında, ADD ve Sivil İnisiyatif Kurullarında Başkanlıklar yapmış Bozkurt Uslu kimin emeğini çalmıştır ki; Sayın Cevdet Şahin’in emeğini çalsın?

1965 yılından bu yana Petkim’in tüm harcını karmış, 1969 yılında Petrol-İş Sendikasını arkadaşlarıyla birlikte kurmuş, 1965’ten beri rahmetli Hüseyin Avni Şirin Başkanımızın yakın dava arkadaşı, Meclis Üyesi, Başkanvekili rahmetli babam Mehmet Hayri Uslu’yu tanımadığını iddia eden Sayın Cevdet Şahin o dönemlerde nasıl belediye başkan yardımcılığı yapmıştır ki; ona yol veren büyüklerini tanımamaktadır?

Beldemiz Yarımca’nın uzun yıllar futbol takımı kaptanı olan ben ve yelken sporunda Türkiye dereceleri alarak beldemizi başarıyla temsil etmiş kardeşlerimle birlikte büyümüş olan Sayın Cevdet Şahin; Marmaris’teki otelimiz kurulduğunda bizi ziyarete geldiğini ve babamın misafiri olduğunu da büyük bir ihtimalle unutmuş olsa gerek. Tıpkı babamın kendisine nikahında şahitlik ettiğini unuttuğu gibi.

Sayın Cevdet Şahin’le ilgili kendisinin çarpıttığı sözlerimin amacı; kendisini sakinleştirmek, ortak geçmişi hatırlatmak, içine düştüğü enaniyet duygusundan kurtarmak ve el birliğiyle geleceği kazanmak içindi. Benim iyi niyetli sözlerimin kendisi tarafından çarpıtılarak kamuoyuna yanlış mesajlar verilmesi bizim anlayabileceğimiz bir tutum değildir. 1965’ten bu yana binlerce hemşerimizin, partilimizin, eşimizin dostumuzun şahit olduğu bu gerçekleri inkar etmenin amacı nedir? Kime ne katkı sağlar!

Gerçek olan, bu gereksiz süreçlerin enerjimizi aldığı ve partimize büyük sıkıntılar yarattığıdır. Çabamız yıllardır süren bu alışkanlıkları yenmek, zihniyeti dönüştürmektir. Önümüzdeki süreçte herkese ihtiyacımız vardır. Ancak partimize ve insanlığımıza layık olmak aslolan doğrumuzdur. Bu gereksiz süreci kendi adıma bitiriyor; Körfez’i geri alacağımıza olan büyük inancım ile saygılar sunuyorum.

Bozkurt Uslu” şeklinde cümlelere yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817