“Samimiyetle çalışıp, gayret göstereceğiz”



AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer hemşerileri ile kentin dört bir köşesinde buluşurken, parti teşkilatlarıyla ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sezer, Yazlık Mahallesi’nde teşkilat üyeleriyle ve vatandaşlarla buluştu. Yazlık’ta meşalelerle karşılanan Sezer’e büyük ilgi vardı. İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileri de Sezer’e eşlik etti. Yazlık Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda partililere adalet, liyakat ve istişare kavramlarında bahseden Sezer, “ Adalet ve istişare düsturu ile liyakatli bir ekiple çalışacağız. Samimiyetle çalışacağız. Gayret göstereceğiz. Sefer bizden, zafer Allah’tan” dedi.

YAZLIK MAHALLESİ’NDEN EMİNİZ
Yazlık Mahallesi’nde bulunan irtibat bürosunda konuşan İlçe Başkanı Seymen, “Biz AK Parti olarak güçlü ve büyük bir teşkilata sahibiz. Biz Yazlık Mahallemizden çok eminiz. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde Gölcük burçlarında olan AK Parti bayrağını tekrardan dikmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz çalışkan bir teşkilatız” ifadelerine yer verdi.

SAMİMİYETLE ÇALIŞACAĞIZ
Seymen’in ardından partililere “Dert varsa derman olmaya çalışacağız” diyen Sezer,“ 1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile başlayan gönül belediyeciliği seferberliğini, bu sefer biz alarak daha ileriye taşıyacağız. Vatandaşımızın gönlünü kazanmak, sevgisini kazanmak için çalışacağız. Adalet ve istişare düsturu ile liyakatli bir ekiple çalışacağız. Samimiyetle çalışacağız. Gayret göstereceğiz. Sefer bizden, zafer Allah’tan “dedi.

VATANDAŞLA BULUŞTULAR
Partililer ile buluşmasının ardından Sezer ve Seymen Yazlık Mahallesi’nde bulunan kıraathaneleri gezdi. Vatandaşlarla çay içilirken, hemen her noktada sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817