SERHAT İLLERİ PLATFORMUNDAN KADİR GECESİ İKRAMI
Kocaeli’nin sivil toplum kuruluşları arasında adını yaptıkları hayırlı işler ile sıkça söz ettirmeye başlayan , Kars , Ardahan ve Iğdırlı iş adamları ve birçok STK başkanlarının bir araya gelerek oluşturduğu serhat illeri platformu kadir gecesinde körfez yeni yalı merkez camiine gelenlere sütlaç ve su ikram ederek Cami cemaatinin dualarını aldı.

Organizasyona Kocaeli Türk Ocağı Başkanı Yücel Alpay DEMİR , Kocaeli Kantinciler Derneği başkanı Alican YAZGAN , Avukat Sinan Barış KAYA , Gökhan ÖZECİK , Salih YOLCU , Ayhan KAVURET , Zafer KURT , Taner SARIÇAYIR , Mehmet IRAK , Adem YAKUPOĞLU , Yahya Kemal YAKUPOĞLU, Hamza ALYILMAZ , Recep ÇETİNKAYA , Murat KAVURET ev sahipliği yaptı.

Yaklaşık 2000 sütlaç ve 2000 su ikram ettiklerine değinen platformun başkanı Alper ALYILMAZ , ‘’Maksadımız bin aydan daha hayırlı bu geceyi ibadetle geçirenlerin duasını almaktı , inşallah platformumuzun enerjisinin büyük bir bölümünü hayır ve hasenat işlerine ayırmaya devam edeceğiz’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817