TÜNELDE CESET ÇIKMADI
 Körfez’de akaryakıt hırsızlığı yapan şahısların neden olduğu patlama ve yangından sonra tünelde ve olay yerinde yapılan incelemede korkulan olmadı. Tünele giren ekipler ceset bulamadı.

Alınan bilgilere göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, bir ucu açılan tünele girip, kamera yardımıyla da inceleme yaptılar. Araştırma sonrasında tünelde ceset olmadığı görüldü. Tünelde yapılan araştırma sonrasında, akaryakıt hırsızlarının elektrik kablosunu tünelin üst tarafına 50 metre boyunca monte edip ışıklandırma sağladıkları görüldü. Kazılar sırasında çıkan toprakların da ucuna ip bağlı kova ile çekilip, daha sonra da biriktirilerek atıldığı belirlendi.

Polis, tünelde kalan kimsenin olmadığını belirledikten sonra, bu kez de yangın sırasında alevlerin üstüne atılan toprağı ve kalıntıları kepçe yardımıyla aktarma yaparak suç unsurlarını ve ceset araması yaptı. Bu çalışma sırasında da korkulan olmadı ve ceset çıkmadı. Ancak, akaryakıt borusuna bağlı olan hortumun diğer ucu ve vana bulundu. Polis olayla ilgili soruşturmayı ve kaçan şahısların aramasını devam ettiriyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817