Yazıcı” KO-MEK’le yediden yetmişe Kocaeli’ne hizmet”

KURS MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ

Genel Sekreter Yazıcı KO-MEK’in Gölcük Kaynakçılık Atölyesi, Kuruçeşme, Mevlana, Mehmet Ali Paşa, Tepeköy, Kireçocakları ve Gölcük Kurs Merkezlerini ziyaret etti. Genel Sekreter Ersin Yazıcı’ya ziyaretleri sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, KO-MEK Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ile KO-MEK Bölge Sorumlusu Oğuz Kaya eşlik etti.

 

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ İNCELEDİ

Kurs merkezindeki derslerde incelemelerde bulunan ve eğitimcilerden bilgi alan Genel Sekreter Ersin Yazıcı kursiyerlerin istek ve önerilerini dinledi. Mefruşat sınıfında kendisine gösterilen ürünleri hayranlıkla inceleyen Genel Sekreter Yazıcı, “Burada yaptığınız işlerle aslında geleneklerimizi yaşatıyorsunuz. Şuanda her ürünün hazırı yapılarak satılıyor fakat hiç biri el emeğinin yerini tutmuyor’’ dedi.

 

TORUNLARI İÇİN İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR

Yazıcı, İngilizce branşında eğitim alan bir bayana KO-MEK kurslarına geliş nedenini sordu. Kursiyerin, “İleride torunlarım İngilizce öğrendiklerinde onlarla İngilizce diyaloglar kurmak istiyorum ve bu yüzden KO-MEK’te eğitim alıyorum’’ şeklindeki cevabı Genel Sekreter Yazıcı’yı mutlu etti.

 

KURSİYERLERLE SOHBET ETTİ

Yazıcı, kursiyerlere KO-MEK’in hayatlarına ne gibi katkılar sunduğunu sordu. KO-MEK’i ikinci aileleri olarak gördüklerini söyleyen kursiyerler ise, kurslarda üretmenin anlamını yaşadıklarını kaydetti. Özellikle meslek edindirme alanında verilen eğitimlere değinen kursiyerler, burada eğitim alan birçok arkadaşlarının iş bulma konusunda büyük kolaylık yaşadığına dikkat çekti.

 

KURSİYERLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Kursiyerler KO-MEK’i Kocaeli’ne kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti. Kursiyerler ayrıca kendilerini ziyaret ederek görüş ve isteklerini dinleyen Genel Sekreter Yazıcı’ya da teşekkür ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817