KARDEŞİNİ VURAN ZANLI TUTUKLANDI

Polise teslim olan Sinan S. Verdiği ifadesinde yaptığı ticaretinin kıskanılması nedeniyle tartışmanın başladığını ve ardından da dayanamayarak abisini yaraladığını söylediği öğrenildi.

Sinan S. Ağabeyinin daveti ile Körfez’e gelip geri dönüşüm işine başladığını ve palet alıp, sattığını söyleyerek, daha sonra kendisinden daha fazla para istenmesi nedeniyle tartıştığını, kavganın büyümesi üzerine de tüfekle ateş edip, Bayram S. Yi bacağından vurduğunu söylediği öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Şeyda Caddesi’nde bulunan geri dönüşüm işyerinde, abi kardeş kavga etmiş, Sinan S. Abisini yaralayıp, sağa sola da ateş ettikten sonra otomobille kaçmıştı. Olaydan bir süre sonra polisi arayan Sinan S. Durumu anlatarak, gelip suç aletiyle birlikte teslim oldu. Sorgulaması yapılan Sinan S. Daha sonra adliyeye sevk edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817