KARSLILAR BİRLİK GECESİNDE BULUŞTULAR

Dernek Başkanlığını genç işadamı Harun Bozkurt’un yaptığı Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Derneğinin birlik gecesinde protokolün yanı sıra kalabalık sayıda Karslı gruplar ve davetliler salonda yer aldı. Tütünçiftlik Yeniyalı Mahallesinde yer alan Ülker Gold Salonu’nda düzenlenen gecede konuklara yöresel peyniri lavaş ve mantı ikram edildi.

Gecenin başlangıcında derneğin eski ve yeni başkanlarına, hizmet verenlere plaket sunumu yapıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimleri ile STK temsilcileri ve davetliler plaket sunumundan sonra yöreye ait türkülerle, yöresel folklor gösterileri ile coştular.

Kalabalık katılımın olduğu gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek başkanı Harun Bozkurt, eski bir geçmişe sahip olan derneklerinin önemli çalışmalar yaptığını ve bundan sonra da devam edileceğini söyledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te yaptığı konuşmada çeşitli kültürlerin yaşatılması ve tanıtımında hemşehri derneklerinin büyük rolü ve önemi olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817