Körfez  Makedonya’da Ülkemizi Temsil Etti

Makedonya’nın Ohrid kentinde her yıl düzenlenen Uluslararası Folklor Festivali’ne Körfez Belediyesi adına katılan Halkoyunları Topluluğu Körfez’e güzel anı ve ödüllerle döndü.

            24-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen festivale resmi davet ile davet edilen Körfez Belediyesi; ülkemizin ve kültürümüzün tanıtımı açısından bu davete halkoyunları ekibiyle katılmıştı.

            Antrenör ve antrenör yardımcısı ile 22 dansçıdan oluşan ekip, Türkiye’nin ve Körfez Belediyesinin en güzel şekilde temsil edilmesinin amaçlandığı bu festivalde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

            Misafir oldukları kenti gezen ve Selanik’te Atatürk’ün doğduğu evi de ziyaret eden halkoyunları ekibi, katkılarından dolayı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivana teşekkür ederek,  Körfez Belediyesi adına bu festivalde yer almış olmalarından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.

               

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817