SAADET GENÇLİĞİNDEN BAYRAM MESAJI
 Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Paksoy, Kurban Bayramı münasebeti ile yazılı açıklamada bulundu.

Paksoy yaptığı yazılı açıklamada, bayramların küslüklerin, dargınlıkların bir kenara bırakılması için birer fırsat olduğunu vurguladı.

Paksoy, "Kurban Bayramına girerken, dünyanın çeşitli yerlerinde İslam âleminin gördüğü zulümleri, hepimiz acı acı seyrediyoruz. İslam dininin her emri, her ibadeti sayısız hikmetlerle ve alınacak derslerle doludur. Kurban bayramından da ders almak yaşanan gelişmeleri, İslam dünyasının içinde bulunduğu durumu değerlendirmek mecburiyetindeyiz.” dedi

Kurban Bayramından alınacak çok fazla ders olduğunu dile getiren Paksoy, "İslam Birliğinin bir an önce kurulmasını, İslam ülkelerinin her sene Kurban Bayramında yapılan Hac farizasında olduğu gibi tek vücut halinde olması gerekmektedir. Ayrılıkların olduğu coğrafyalarda hep gözyaşı, kan ve zulüm olmaktadır. Bizlerin birlik içinde olması düşmanlarımıza korku ve titreme verecektir.Bu vesile ile İslam Birliğinin kurulması mecburiyetini gerçek mana da idrak etmemiz gerekmektedir" dedi.

Kurban Bayramının bir başka güzelliğinin de paylaşmak, yardım etmek olduğunu dile getiren Paksoy, "Kestiğimiz kurbanlarımızın etinden yoksullara veriyoruz. Yoksullara yardım etmek, aç olanları doyurmak bir Müslüman olarak hepimizin vazifesidir. Bizler yoksulları, fakir-fukarayı düşünen ve yoksulluktan kurtulunması için çalışan teşkilatlarız. Yoksulluktan kurtulmak ve ülke insanlarının refah içinde yaşamaları için Adil Düzeni bir an önce kurmamız gerekir. Bu zamana kadar faizci - kapitalist sisteme akıtılan paranın vatandaşlarımızın cebine girmesi için çalışma yapmamız gerekiyor. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve Kocaeli halkının Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'dan niyaz ederim."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 11 yıl önce

sizin de bayraminiz mübarek olsun başkanim...

banner2817