AK PARTİ KÖRFEZ'DE BAŞVURULAR BAŞLADI

Yönetim Kurulu listesinde yer almak isteyenlerin, il ve ilçe teşkilatlarından form doldurarak teslim etmeleri gerekiyor.

AKP Körfez’de mevcut İlçe Başkanı Osman Badem, 14 Ekim 2017 günü yapılacak olan 6. Olağan kongrede, yerini bırakacağı Şener Söğüt’le teşkilat çalışmaları hakkında istişarelere devam ederken, bir yandan da yönetim listesi hazırlıkları sürüyor.

14 Ekim’den sonra İlçe Başkanı olmaya hazırlanan Şener Söğüt, bir taraftan kendisi liste hazırlamaya çalışırken, diğer taraftan da görev almak isteyenlerin başvurularını takip ediyor.

Şener Söğüt’ün hazırlayacağı yönetim kurulu listesinde, bir bölümünün kendi seçeceği isimlerden, diğer bölümünün ise mevcut yönetimden ve başvuruda bulunan isimlerden oluşması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817