AK Partili Kadınlar, Gölcük’te Toplandı

Kadın kolları ilçe başkanlarının temmuz ayındaki toplantısı ise Gölcük teşkilatının ev sahipliğinde düzenlendi. İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’in öncülük ettiği toplantıya 12 ilçeden kadın kolları başkanları eksiksiz olarak katıldı ve yapılan çalışmalarla ilgili genel değerlendirmede bulundu.

FAALİYETLER ELE ALINDI

Bu arada Değirmendere’deki Yalı Evleri’nde düzenlenen toplantıya katılanlar arasında; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve eşi Türkan Sezer ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ile eşi Ayşe Seymen de katıldı. Gerçekleşen bu önemli toplantıda kadın kolları yönetimlerinin yaptıkları saha çalışmaları ve bundan sonraki süreçte hayata geçirilecek proje ve faaliyetler ele alındı.

DEMİR DE SUNUM YAPTI

Öte yandan toplantıya katılanlar arasında yer alan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir de yapılan çalışmalarla ilgili İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’e sunum yaptı. Demir ayrıca, kendilerini bu özel günde ağırlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve eşi Türkan Sezer, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve eşi Ayşe Seymen ile Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817