Badem, Pehlivan'a teşekkür etti
Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem Facebook hesabından bir teşekkür yazısı yayımladı. Yazısında herkese teşekkür eden Badem, Her şey Körfez için dedi.

İşte o yazı;

Genel Merkezimiz tarafından partimizin ilçe belediye başkan adaylığı açıklanan Sn İsmail Baran'
ın adaylığının kendisine,ailesine,ilçemize ve partimize hayırlar getimesini temenni ediyorum,mevcut belediye başkanımız Sn. Yunus Pehlivan'a ilçemize ve partimize yapmış olduğu başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. 3 dönem ilçe başkanlığı görevini yürüten Sn. Engin Koyun'a başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum, Aday adaylığı sürecini düzgün,seviyeli ve partimize yakışır güzel çalışmalara imza atarak sürdüren aday adaylarımız Sn. Ali Çakır, Aynur Vergili, Cihat Demirok,Faruk Denli,Hayati Aydın,Sinan Barış Kaya,Öznur Gökkaya,Yusuf Şanlı'ya teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.Herşey Körfez İçin...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817