BARAN: ENGELLERİ BİR BİR KALDIRACAĞIZ
 Programa İlgi Üst Seviyedeydi

Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen programa katılım ve ilgi en üst seviyedeydi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Engelli Çocuklar İzleyicilere Farklı Duygular Yaşattı

İlk olarak engelli vatandaşların "el emeği göz nuru" olarak hazırladığı el işi ürünleri salon girişinde sergilendi. Programda, farklı özel eğitim okullarından gelen engelli üyelerinden oluşan gruplar, salonu dolduran engelli ve engelli yakınlarına eğlence dolu anlar yaşattı. Oyun havaları, Folklor, Halk Oyunları, Dans çeşitlerini Körfezli vatandaşlar için sergileyen minik öğrencileri Körfezliler ayakta alkışladı.

Engelli Yaşam Merkezi Açıldı

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Engelli vatandaşlara verdiği önem ve destekle beraber Körfez’deki engelli vatandaşlar becerilerini ve yeteneklerini gün yüzüneçıkartıyor. Bu kapsamda engelli vatandaşların rahat bir şekilde buluşup çeşitli aktivitelerini yapacakları bir yer tahsisi yapan Başkan Baran, Engelliler Haftasında Engelli Yaşam Merkezi açılışına gerçekleştirdi.

Engelsiz Bir Körfez

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen açılışta Başkan Baran, “Engelli vatandaşlarımızın hatırlanması, onların sorunlarının çözümlenmesi ve seslerinin duyurulması aşamasında bu hafta oldukça etkilidir. En büyük sanat, engelli evladına bakan annedir. O bir sanatçıdır. Hem anne, hem abla, hem kardeş, hem sırdaş, hem psikolog.Sizlerde çok vasıflar var. Onun için ben hepinizin ellerinden öpüyorum. Saygıyla önlerinizde eğiliyorum. Bizde bu güzel annelerimize destek olarak engelli çocuklarımıza engelsiz bir Körfez sunuyoruz. 










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817