BAŞKAN GÜNEY: "CUMHURBAŞKANIMIZI LAYIKIYLA AĞIRLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceği aday tanıtım programı ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ali Güney, " Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz aday tanıtım programı için yoğun bir katılım bekliyoruz. İzmit, Cumhurbaşkanımızı her zaman bağrına basmıştır. Yine öyle olacak” dedi.

İZMİT EV SAHİPLİĞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAK

Şehit Recep Topaloğlu Spor salonunda gerçekleşecek olan aday tanıtım programına tüm İzmitlileri davet eden Başkan Güney, "Ev sahibi ilçe olarak üstümüze düşenin fazlasını yapacağız. Genel Başkanımız 12 İlçe Belediye Başkan Adayımızın ismini açıklayacak. Genel Başkanımız, Kocaeli'ye her geldiğinde memnun ayrılmış kendisine duyulan sevginin de farkındadır. Kocaeli halkı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ayrı bir sevgi besliyor. Bu ilgi ve sevgi gün geçtikçe artıyor. Bu sebeple Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz aday tanıtım programımıza yoğun bir katılım bekliyoruz. İzmit, Cumhurbaşkanımızı her zaman bağrına basmıştır. Yine öyle olacak. Halkın arasındayız, tabloyu net olarak görebiliyoruz. Büyük bir teveccüh var. Bizim güçlü olmamız çok önemli. AK Parti güçlü olursa Erdoğan da güçlü olur. Enerji ve sevgimizi liderimize en iyi bir şekilde yansıtarak kendisini İzmit'ten mutlu ve huzurlu ayrılmasını sağlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817