Başkan Tuna: “Pandemi Döneminde Bile  Rekor Oranda Üye Geldi”

Ramazan Tuna, her an seçim olacakmış gibi çalışan tek parti olmaya devam ettiklerini ifade ettiği açıklamasında, “Yönetim kurulu ve teşkilat üyesi her arkadaşımız bu dönemde üye kayıtlarına ve halkın sorunlarını dinlemeye ağırlık verdik. Yalnızca geçtiğimiz ay 550 yeni üye kaydı gerçekleştirdik. Adeta yarışır gibi arkadaşlarımız üye kaydı yaparak, gücümüze güç katıyorlar. Bu dönemde ben ve arkadaşlarım sürekli olarak sahada yer almaya özen gösterdik ve özellikle de yeni üye kayıtlarına ağırlık verdik” dedi.

Ramazan Tuna, Körfez Belediyesi’nin yaptığı devir çalışılması hakkında da bilgi vererek, “ Bu konuda muhalefete bilgi verildi, eleştirilecek bir nokta yok. Sunulan bir fırsat var ve değerlendirildi. Bundan sonra koltuğa oturacak belediye başkanı kim olursa olsun sırtında bu yük olmadan çalışabilecek. Bu Şener Söğüt olursa daha iyi bir ortamda hizmet yapmaya devam eder, başkası olursa da bize dua eder ve önü açılmış olarak çalışır. Verilen bir tarihi fırsat değerlendirildi ve yıllarca her belediye başkanının elini kolunu bağlayan borçlar tek kalemde bitirildi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817