Bu kalp seni unutur mu?
 Yıllar içinde hızla irtifa kaybedip amatör kümeye kadar gerileyen Kocaelispor’un bu sezon İsmetpaşa Stadı’ndaki son maçı tarihi görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin dört bir köşesinden, Bursa’dan, Ankara’dan, Trabzon ve Adana’dan gelenler, Kocaelispor’u bu anlamlı günde yalnız bırakmak istemeyerek tribünleri doldurmuştu.

“HAYDİ SÖYLE HER MAÇINA GELMEDİK Mİ?”

Tarih 11 Mayıs 2008’di. Yer İzmir Atatürk Stadı’ydı. Kocaelispor yıllar sonra yeniden Süper Lig’e dönüşünü Altay’ı 1-0 yenerek ilan ediyordu. İzmir’de her yer Yeşil-Siyah’tı. Kordon, Alsancak’ı Kocaelispor bayrakları süslemişti. Bir gün sonra İzmit’e gelen Kocaelispor kafilesi, Cengiz Topel Havalimanı’ndan Belsa Plaza önüne 3 saatte gelebilmişti. Caddeler, sokaklar Kocaelispor taraftarları ile dolup taşmış, her yerde şampiyonluk kutlamaları vardı. Ne oldu bize, kim yaptı? Kocaelispor 6 yılda 4 küme birden düşerek amatöre nasıl indi? Herkes birbirini suçluyor. Sorumluluğu öbürüne atıyor. Ancak bu takımın yeniden ayağa kalkması için camianın bir bütün olması gerekiyor. Tıpkı pazar günü Yimpaş Yozgatspor maçında olduğu gibi. İsmetpaşa Stadı’nda 5 bine yakın taraftarın hep bir ağızdan söylediği şarkılar gibi: “Haydi söyle her maçına gelmedik mi?”, “Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek”, “Bu kalp seni unutur mu?”, “Kocaeli’m benim, biricik sevgilim”…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817