Büyükşehir’in enerjisi hiç kesilmiyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binalarında hazır halde tutulan jeneratör sistemleri ile güneş ve rüzgar enerji santralleri sayesinde vatandaşlara verilen hizmetlerde aksama olmuyor.

 

HİZMET BİNALARI IŞIKSIZ KALMIYOR

Büyükşehir Belediyesi Enerji ve Aydınlatma Şube Müdürlüğü doğal afet ve olağanüstü hallerde hizmetlerin aksamaması için her türlü önlemi alıyor. Bu kapsamda vatandaşların yararlandığı hizmet binalarındaki jeneratörler sayesinde enerji hiç kesilmiyor. Özellikle vatandaşların sıklıkla başvurduğu hizmet binalarından olan Büyükşehir Hizmet Binası’nda elektrik sorunu yaşanmıyor.

 

ÖNEMLİ KAVŞAK NOKTALARINA UPS

Kocaeli genelindeki önemli kavşak noktalarında uygulanan UPS uygulamaları ile sinyalizasyonla alakalı sorunlar da en aza indiriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan Perşembe Pazarı, Santral Kavşağı, Şehirlerarası Terminali Otoban ve Yahya Kaptan Çıkışı, Güney Terminali, Köseköy Merkez, Gölcük İskele Yolu, Ereğli ve Karamürsel Merkez kavşaklarında uzaktan enerji bağlantıları sayesinde ulaşımda oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiliyor. Ayrıca sinyalizasyonların uzaktan takip edildiği Trafik Sinyalizasyon Merkezi’nde de elektrik kesintisi yaşanmıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR TESİSLERİ ÇALIŞIYOR

Büyükşehir Belediyesi’ne ait kent genelinde bulunan kültür merkezleri, spor alanları, hayvan barınağı, sebze ve balık halleri gibi hizmet noktaları da olumsuz şartlardan etkilenmiyor. Herhangi bir olumsuzluk anında Sekapark ve Doğu Kışla’da bulunan güneş enerji panelleri kullanılıyor. Şehir merkezinde bulunan alt ve üst geçitlerde de önceden alınan önlemler sayesinde enerji kesintisi olmuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817