Büyükşehirli iki sporcu daha Akdeniz yolcusu
Haziran ayında Mersin’de yapılacak olan Akdeniz Oyunları öncesi Federasyonlar, bu önemli organizasyona katılacak milli sporcu kadrolarını belirlemeye başladı. İlk olarak Judo’da 7 sporcusu, ardından Boks sporunda da 2 sporcusu Akdeniz Oyunları kadrosuna alınan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünde son olarak Karate branşında 2 sporcusu organizasyon kadrosuna alındı.
 
SAYI ON BİRE ÇIKTIJudo’da Hasan Vanlıoğlu, Burak Serbest, Ahmet Sarı, Murat Doğan, Sümeyya Akkuş, Ayşe Saadet Arca, Bahar Büker, Boks’ta Fatih Kelei, Mehmet Topçakam’ın ardından Karate Federasyon’u da Akdeniz Oyunları oyuncu kadrosunu açıkladı. Açıklanan kadroda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden iki isim yer alıyor.
 
HEDEF 20 SPORCU
Macaristan’da yapılan 48. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonasında 55 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Tuba Yenen ile 61 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Bahar Erşeker Akdeniz Oyunları Karate müsabakalarında ülkemiz adına mücadele edecek.  20-30 Haziran tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Akdeniz oyunlarına Judo ve Boks sporlarının ardından Karate ile birlikte 11 sporcu gönderecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü bu sayıyı 20’ye çıkarmayı hedefliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817