DOĞALGAZ BORUSUNA KENDİNİ ASTI
 KENDİNİ DOĞALGAZ BORUSUNA ASTI

Körfez İlçe Mimar Sinan mahallesinde oturan Tanya Öznacar (41) isimli bayan evinde intihar ederek yaşamına son verdi. Arkasında bir kız çocuğu bırakan kadının  kocası ise sinir krizi geçirdi.

Ahmet YARAR

İddialara göre olay şöyle meydana geldi; Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi Kamacı Apartmanı numara 2’de ikamet eden Tanya Öznacar (41)  sabah eşi Serhat Öznacar’ı işe, kızını ise okula gönderdi. Saat 12.oo sularında eşini arayan, Gebze’de bir reklam şirkentinde çalışan Serhat Öznacar cevap alamayınca evine geldi.

DOĞALGAZ BORUSUNA ASTI

Talihsiz koca, kısa bir zaman önce eski çalıştığı şirkete gidip tekrar iş istediği öğrenilen Tanya Öznacar’ı evinin mutfak kısmındaki doğalgaz borusunda asılı buldu. Ancak artık çok geçti. Hemen ambulans ve polis ekiplerini arayan Serhat Öznacar, komşulardan yardım istedi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Polis olay yerine geldiğinde koca Serhat Öznacar’ı sakinleşirmekte güçlük çekti. Evin tek çocuğu Dilara Öznacar (11) ise hemen okulundan alındı. Komşuları genç çiftin bir sorunlarının olmadığını, bu intihara anlam veremediklerini söylediler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.







Genç kadının cansız bedeni görevlilerce evden çıkartıldı


Olay Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesindeki bu hanede gerçekleşti



İntihar eden  Tanya Öznacar'ın eşi Serhat Öznacar çok üzüntülüydü.



İntihar eden Tanya Öznacar'ın  11 yaşında  Dilara Öznacar adlı bir kız çocuğu vardı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817