Doğan Bekiroğlu’na büyük görev verildi.
 Doğan Bekiroğlu, son olarak İl Yönetimine aday olan ve kaybeden listede yer almış ama çalışmalardan kopmamıştı. İl ve ilçelerle bağlantılı olarak Körfez’de ki çalışmalara da aktif olarak katılan Doğan Bekiroğlu, Genel Merkez’e davet edilen 81 il temsilcisi arasında yer aldı. MHP Genel Merkezi, 81 ilden seçtiği Avukatlara, Ankara’da seçim ve sandıklarla ilgili eğitim semineri verildi. Kocaeli’nden seçilen Doğan Bekiroğlu, seminerden sonra ile geri döndü ve çalışmaların devamı için kolları sıvadı.

Eğitim seminerlerinin devamında, Doğan Bekiroğlu 12 avukatı seçerek, 12 ilçe için görevlendirdi. Doğan Bekiroğlu, bu avukatlara ve ilçe yöneticilerine seminerde aldığı bilgileri aktararak, belirlenen program takvimine göre eğitim seminerleri verecek. Daha sonra bu eğitimi alan avukat ve görevlilerde, sandık başı görevlilerini ve seçimde vazife yapacak diğer partilileri eğiterek, verilen bilgileri aktaracak.

Seve seve kabul ettim

Avukat Doğan Bekiroğlu, kendisine verilen bu önemli görevle ilgili olarak, ‘’Bizim için 7 Haziran seçimlerine kadar her Ülkücünün teşkilatın yanında yer alması gerekir. Bu seçimler ülkemizin bölünmez bütünlüğü açısından kader seçimleridir. Biz her zaman olduğu gibi teşkilatlarımızın yanındayız. Şahsıma ihtiyaç duyulduğu her an göreve hazırım. Bu nedenle verilen görevi seve seve kabul ettim. Bu görev kapsamında, Genel Merkez’den aldığım yetkiyle, İl Başkanı’na bağlı olarak ilçelerde eğitim seminerleri organize edeceğiz. Sandık görevlileri ve ilçe seçim kurullarında görev alan, partimizdeki seçim görevlilerine seçtiğimiz arkadaşlar vasıtasıyla da eğitim seminerleri vereceğiz. Seçim mahallerinde, görev verilen 12 Avukat arkadaşımız da hazır olacak ve hem bu eğitim aşamasında hem de seçimler sırasında teşkilatlara yardımcı olacaklar’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817