DURULSAN ' DAN EĞİTİME KATKI

Okul idaresi, bu önemli katkı nedeniyle iş adamı Recep Durul’a plaket verdi.

Körfez’in ve Kocaeli’nin tanınan ve sevilen iş adamlarından olan Recep Durul, bir süre önce okulun ihtiyacı olan ve satılması halinde değerinin 50 bin lirayı bulduğu CNC Model torna tezgahını, Körfez Tütünçiftlik Esentepe’de eğitim veren Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bağış yaptı.

Yapılan bağışla, okulun Torna-tesviye bölümü öğrencileri teknik eğitimi uygulamalı olarak alacakları bir makinaya kavuşurken, Okul Müdürü Erhan Önkal ve idarecileri de bu jesti karşılıksız bırakmadılar.

İş adamı recep Durul’a yaptığı katkı nedeniyle Teşekkür Plaketi hazırlayan okul idaresi, iş yerini ziyaret ederek plaketi sundular.

Recep Durul, sanayide teknik eleman ihtiyacının bulunduğunu ve bu alanda eğitim veren okula da yaptıkları katkı ile eğitimi desteklemek istediklerini belirterek, ‘’Eğitime ve iş gücüne katkı sağlaması amacıyla bu bağışı yaptık. Dileriz bu tezgahta eğitim alan gençler iyi donanımlı olarak yetişir ve sanayi alanında ihtiyaç duyan birer teknik eleman olurlar’’ dedi.

Okul Müdürü Erhan Önkal’da bunun bir örnek olmasını dilediklerini ve sanayici- okul iş birliği ile istenen teknik kadroların topluma kazandırılabileceğini belirterek, teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817