ELMAS; BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYORUZ

Körfez İlçe’nin en geniş salonlarından birisi olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi Saruhan Sokak No 3 adresinde bulunan Salon 96, düğün, sünnet ve cemiyet organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Modern yapısı ve geniş kadrosu ile Salon Körfez müşterilerinin memnuniyetini toplanmış durumda.



UYGUN FİYATA KALİTE
Körfez’in ilçe’nin sevilen muhtarlarının başında gelen İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas düğün salonunun yöneticiliğini üstlenmiş. Düğün salonu müdürü  Doğan Kahraman ile birlikte güzel işler başardıklarını vurgulayan Elmas;” Düğün Salonumuz Arık Tükerim Kooperatifine aittir. Bizde üyeleri olarak burada görev yapıyoruz. Körfezli vatandaşlarımıza uygun fiyat ile kaliteli ve kusursuz hizmet sunuyoruz. Büyük organizasyonlar da bile herhangi bir sorun yaşamadık. Dürüst, güvenilir ve başarılı bir kadromuz var”dedi.//Ahmet YARAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817