Gelecek Gölcük’ten  Muhtarlara Kutlama

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, teşkilat başkanı Yusuf  Yalçın , siyasi işler başkanı Ali ihsan Aydınlık, teşkilat başkan yardımcısı Kadri Öncel, yerel yönetimler başkanı Recep Öner ile birlikte Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret etti. ‘Muhtarlar Türkiye cumhuriyetinin sigortasıdır’ diyerek konuşmasına başlayan ilçe başkanı Kadriye Güner, “Muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Muhtarlarımızın sorunları konusunda kapsamlı bir çalışma yaparak kamuoyu ile paylaşacağız. Korona virüs salgını pandemi süreci başta olmak üzere muhtarlarımızın sorumluluklarının dışında ciddi sorunları olduğunu gördük.

Kapsamlı bir çalışma ile paylaşacağız. Ben ve yönetimim Bilge Saral başta olmak üzere tüm muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. Her konuda yanlarında olduğumuzu ifade etmek isterim.

Bilge Saral başkanımızın şahsında tüm muhtarlarımızın günlerini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Bilge Saral da yaptığı konuşmada, “Bu anlamlı günde hem bir bayan olarak bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Sizlere siyasi hayatınızda başarılar diliyorum. Bayan olarak bizler inşallah gelecek nesillere hanımlara en güzel örnek olacağız. Sizleri tekrardan tebrik ederim. Hem şahsınıza hem de yönetiminize tüm muhtarlarımız adına şükranlarımı sunuyorum, bizleri mutlu ettiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817