Halk Otobüsünde can pazarı ; Kamyon yol ortasında aniden  Durdu.

İzmit’te, D-100 karayolu üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Hereke-İzmit arasında yolcu taşıyan Osman Nuri Can yönetimindeki 41 R 1213 plakalı özel halk otobüsü ile Ömer Durak’ın kullandığı 33 FF 3105 plakalı kamyon çarpışmıştı. Kaza sırasında halk otobüsünde bulunan 3 yolcu yaralanmıştı.

Kazanın meydana geldiği an ve şekli otobüs içinde ki güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerde, kamyonun aniden yolun ortasında durduğu ve halk otobüsünün de duramayarak vurduğu, sonrasında da yolcuların korku ve panik dolu anları görülüyor. Büyük korku yaşayan yolcular sıkışan kapıların açılmasıyla kendilerini dışarı atarken, yaralanan 3 kişi de hastaneye götürülüyor.

Kazaya neden olan kamyon sürücüsünün önüne çıkan köpek nedeniyle aniden durduğu iddia edilirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817