Karabalık, “Ödülüm halkın sevgisine mazhar olmaktır”


Kartepe seçim koordinasyon merkezi (SKM) tarafından hazırlanan program, perşembe günleri Sarımeşe’de kurulan halk pazarı esnafı ziyareti ile başladı. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a, Kartepe Belediye Meclis üyeleri Orhan Akyüz, Ercan Akçil, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Şafak eşlik etti. 

SİZLER, NE İSTİYORSANIZ O OLACAK
Sarımeşe Halk Pazarını gezerek esnafın hatırını soran Başkan Şükrü Karabalık, alışveriş yapan vatandaşlarında elini sıktı iyi alışverişler diledi. Öğle namazı çıkışı cami cemaati ile bir süre sohbet eden Başkan Karabalık'a, Sarımeşeliler Kartepe Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci sonuçlarını  sordular.  En büyük ödülün halkın sevgisine mazhar olmak olduğunu düşündüğünü belirten Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Eğer inşallah yeniden başkan adayı olursak halkımız istediği için olacaktır. Şu ana kadar kesinleşmiş bir sonuç yok. Kartepe'yi yönetmeye aday olan 7 yakın arkadaşımız var. Hepsi de saygı değer insanlar. Hepsi arkadaşımız. Süreç inşallah hem onlar, hem bizler, hem de halkımız için en hayırlı sonuçla nihayete erer. Sizler ne istiyorsanız o olacak" dedi.

HACI ZİYARETİNDE BULUNDU
Bölge esnafını ziyaret eden ve kahvelerdeki vatandaşlara selam veren Başkan Karabalık, Sarımeşelilere hizmetlerde eksikliğini hissettikleri bir şey olup olmadığını sordu. Program hasta ziyaretleri, asker ailesi ziyaretleri ve hacı ziyaretleri ile devam etti. Sarımeşe mahallelerini kapsayan ziyarette hac vazifelerini tamamlayan ailelere, “Allah kabul etsin” dileğinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a, zemzem ve hurma ikramında bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817