KARAOSMANOĞLU: YETİMLERİN VE GARİPLERİN SOFRASINI ŞENLENDİRİN
 Ramazan ayının bereket ve huzurlu günlerin olduğu bugünlerde Kocaeli Ticaret Odasının (KOTO) iftar programına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Siz kıymetli esnafımızdan ve tüccarımızdan Ramazan ayının ruhuna uygun olarak yetimlerin, garibanların ve fakirlerin sofralarını daha fazla şenlendirmenizi istiyorum. Sizler o sofrada olmanın mutluluğunu ve zevkini yaşayacaksınız. Özellikle bu iftar davetine katılmamda en büyük sebep bu çağrıyı sizlere yapmak istememdi” dedi.

“HER FIRSATI DEĞERLENDİRELİM”

 

Esnafımızın ve tüccarımızın bu ülke için çok önemi olduğunun da altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler muhakkak ki her yararlı proje içerisinde yer alıyorsunuz. Yetimleri ve garipleri koruyor ve kolluyorsunuzdur. Bunun daha fazla olması ve onların sorunlarını görmeniz açısından bu hassasiyet çok yerinde olacaktır. O kardeşlerimizin nasıl yaşadığını dertlerinin ve hayatlarını nasıl sürdürdüğünü görmeniz açısından bunun çok faydasını göreceksiniz. Böyle davranarak Ramazan ayının ve ibadetin ruhunu yaşamış olursunuz. Ziyaret ederken bir yetimin ve garibin sorununu çözmeniz sizi nasıl mutlu edeceğini bir kez daha göreceksiniz. Yakaladığınız her fırsatı değerlendirelim ve severek onların yanında olalım. Siz esnaf kardeşlerimize işlerinizde bereket, evlerinizde huzur ve saadet diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817