Kartepeliler Kuzuyayla’da yürüdüler

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın önderliğinde Kartepe’de gerçekleşen sağlıklı yaşam yürüyüşleri bu hafta sonu da Kuzuyayla Mesire Alanı’nda devam etti. “Spor varsa sorun yok” sloganı yazılı tişörtlerini üzerine geçiren Kartepeliler Çevre haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen yürüyüşe büyük ilgi gösterdi.

 

Yeşilin farklı tonlarına mahsus eşsiz doğa güzelliklerine sahip kuş sesleri eşliğinde asırlık ağaçlarının gölgesinde yapılan ısınma hareketleriyle başlayan yürüyüş yaklaşık 5 kilometrelik alanda devam etti. 7’den 70’e katılımla gerçekleşen yürüyüşte Kartepeliler dağ çileği ve kekik de topladı.

 

Yürüyüş tutkunları böylesine güzel bir atmosferde kendilerine yürüme imkanı sağladığı için başkana teşekkür ettiler. Kuzu Yayla Mesire Alanındaki yürüyüş birlikte yapılan kahvaltı ardından gerçekleşen sohbet ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817