Körfez Belediyesi Yazı İşleri Müdürü anjiyo oldu.
 Körfez Belediyesi’nde Yunus Pehlivan döneminde Basın Yayın  Müdürü iken İsmail Baran tarafından Körfez Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in de abisi Körfez Belediyesinin çalışkan ismi Şahin Badem, rahatsızlandı ve kaldırıldığı Konak Hastanesi’nde anjiyo oldu.

Alınan bilgilere göre, evinde iken rahatsızlanan Şahin Badem, hemen Konak Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan kontrollerde, Badem’in iki damarının tıkalı olduğu görüldü ve ameliyata alınarak anjiyo yapıldı. İki damarı açılan Şahin Badem, yoğun bakıma alındı. Badem’in durumunun iyiye gittiği ve bu gün servise çıkartılmasının beklendiği öğrenildi.

Kocaeli Meydan ailesi olarak Körfez Belediyesinin çalışkan ismi Şahin Badem'e Cenabı Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa kurtbecer 9 yıl önce

deyerli kardeşim şahin beyin geçirmiş olduğu rahatsızlık dolaysiyle rabbimden acil şifalar diliyorum bugün evine gelmesi dolaysiylede ayriyeten mutlu oldum kardeşime tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

banner2817