Körfez Emniyet Müdürü Opak Basını Ağırladı


Körfez Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Coşkun Opak’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Gün içinde birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırlayan Opak bu sefer ilçede görev yapan bazı basın mensuplarını makamında ağırladı. Opak’ın makamında gerçekleştirilen ziyarete; Bizim Kocaeli Gazetesi Körfez Muhabiri Doğukan Koyuncuoğlu, Demokrat Kocaeli Gazetesi Körfez Muhabiri Ahmet Yarar ve Kocaeli Meydan İnternet haber sitesinin sahibi Burhan Yarar katıldı.

BASIN İLE İŞBİRLİĞİ
Makamında basın mensuplarını ağırlayan Körfez Emniyet Müdürü Coşkun Opak kendisinin de gazetecilik fakültesinden mezun olduğunu belirterek, basının ne kadar önemli bir haberleşme aracı olduğundan bahsetti. Haber alma ve vatandaşı haberdar etme konularında basın ile iş birliği içinde olarak daha doğru haber yapılması konusunda yardımcı olacaklarını belirten Opak; “vatandaşımızın doğru haberler okuması yapacağımız iş birliğinden geçiyor. Bizler elimizden geldiğince basın mensuplarımıza yardımcı olacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817