KÖRFEZ İLÇEDE FUTBOL RESİTALİ

Yapılan halı saha organizasyonuna Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu Binbaşı Selçuk Baldaş Körfez İlçe Hâkimi Zafer Koç Körfez Tapu Sicil Müdürü Tunahan Yiğit Körfez Belediyesi İmar Müdürü Sait Çalı Danışman Mitat Atalay 10.nolu Minibüscüler kooperatifi Başkan yardımcısı Mahmut Kavak Bank Asya Körfez Şube Müdürü Levent Şubaşı Mali Müşavir Orhan Bozkurt İşadamları Şerafettin Dirican Mustafa Özkan Salih Taştekin Sendika yetkilisi Zekeriya Çetin ve İlimtepe futbol kulübü koordinatörü Murat Durul katıldı.

 

Organizasyona Körfez belediyesi Koruma amiri Özcan Efe İşadamı Sedat Patan izleyici olarak katıldılar. Futbol etkinliğinin en ilginç anını maçın bitimine beş dakika kala organizasyona gelen Mali Müşavir Mazlum Göçer yaşattı. Maç saatini karıştıran Göçer organizasyonu düzenleyen Metin Özkan’a Maç oynayacak oyuncu fazlaydı beni yanlış saat’e davet ettin demesi sahada top oynayanların gülüşmelerine neden oldu.

 

Çok hareketli geçen müsabaka da kazanan yine Dostluk ve Fair Play oldu. Maç içinde Yeşil takım maçın sonlarına doğru Kontrolü eline alarak mavi takıma üç gol fark yaparak maçı 8-5 kazandı. Bu haftaki organizasyona ilk katılan Körfez Hâkimi Zafer Koç Oynadığı Futbolla Göz doldurdu. Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu yaptığı gol pasları ile yeşil takımın kazanmasında önemli rol oynadı.

 

DANIŞMAN MİTAT ATALAY’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

 

Maç sonunda Körfez İlçe halı saha futbol organizasyonun değişmez oyuncularından Danışman Mitat Atalay’a maç sonunda Metin Özkan ve Murat Durul tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Yapılan doğum günü kutlamasından dolayı oldukça duygulanan Atalay Bu organizasyonda emeği geçen Metin Özkan ve Mural Durul abilerime ve tüm dostlarıma teşekkür ederim dedi.

 

MAVİ TAKIM                     5

 

1.METİN ÖZKAN                

2.ORHAN BZOKURT

3.ZEKERİYA ÇETİN 1 GOL

4.ZAFER KOÇ                       1 GOL

5.MUSTAFA ÖZKAN           1 GOL

6.MURAT DURUL                1 GOL            

7.SALİH TAŞTEKİN             1 GOL

8.MAZLUM GÖÇER

 

YEŞİL TAKIM                     8

 

1.MİTAT ATALAY

2.MAHMUT KAVAK

3.SELÇUK BALDAŞ 1 GOL

4.SAİT ÇALI                          1 GOL

5.TUNAHAN YİĞİT              1 GOL

6.ŞERAFETTİN DİRİCAN    2 GOL

7.LEVENT SUBAŞI               1 GOL

8.MAHMUT ŞİRİNOĞLU     2 GOL

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817