KÖRFEZ’İN İLK KURBANLIKLARI GELDİ
 Körfez’in ilk kurbanlıkları yine Musa İvak tarafından getirilerek, Adapazarı’nda ki çiftlikte besiye alındı. 100 adet olarak getirilen büyük baş kurbanlıklar, Ramazan ayının bitiminden hemen sonra, kurbanlık yeri belirlenince ilçeye getirilerek satışına başlanacak.

2104 yılında da ilçeye ilk kurbanlıkları getiren ve kısa zamanda sattıktan sonra, halaylar çekerek kutlayan İvak ailesi’nin, bu kez de aynı şekilde hazır olan müşterilerine satış yaparak, yine aynı mutluluğu yaşamak istiyorlar. Musa İvak, kardeşleri Adem ve İsa ile birlikte getirdikleri kurbanlıkların, tamamen doğal ortamda yetiştiğini ve burada bakılacakları zamanda da doğal yemlerle besleneceklerini  söyledi.

Kurban fiyatlarının 2014 yılından fazla farklı olmasının beklenmediği ve et fiyatlarının düşmesi halinde normal düzeye inmesinin beklendiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817