MAHALLE KAVGASINDA BİR TUTUKLAMA
İzmit Kadıköy Mahallesi Kanlıbağ`da iki grup arasında meydana gelen olayda 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak dört kişi gözaltına alındı. İddialara göre olay şöyle gelişti; aralarında daha önceden husumet bulunan Güvenç İ. ile Özgür K., Kanlıbağ`da karşılaşınca olanlar oldu. Özgür K. ile Güvenç İ.`nin kavgasına aileler ve arkadaşları da dahil olunca ortalık karıştı.
 
Güvenç İ.`nin Özgür K. ile kavga ettiğini duyan Savaş İ. Aysun Ç., Hülya İ., Banu A. Ve İlknur İ. İle Özgür K.`nın arkadaşları Çağdaş K. Burak E. ve Serhat Ş. De kavgaya dahil oldu. Savaş İ. Aysun Ç., Hülya İ., Banu A. Ve İlknur İ. İle Kavga esnasında karşı tarafın sığındığı kahvenin camlarını indirdi. Kendini korumak isteyen dört genç ise ellerine geçirdikleri sandalyeleri kendilerine saldıranların kafasına indirdi.
 
Olayın duyulmasıyla birlikte Kanlıbağ`a çok sayıda  polis sevk edilirken başlarına sandalyeyle vurulan Savaş İ. Aysun Ç., Hülya İ., Banu A. Ve İlknur İ. ile Güvenç İ. Kocaeli Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan dört kişi daha sonra Yenidoğan`a yakalandı. Polisteki işlemleri tamamlanan dört zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Özgür K. müştekilerin kafasına sandalye ile vurması nedeniyle tutuklanırken üç zanlı serbest kaldı 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817